Deel
Deel dit recept

Visrolletjes op een tomaten kruidensaus

Visrolletjes op een tomaten kruidensaus
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C (Heteluchtoven 150 °C).
  2. Bereid de iglo Spinazie met Alpro volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Kruid de scholfilets met zout en peper, bedek het met spinazie (probeer de spinazie egaal te verdelen) en rol de filets op. Steek de rolletjes vast met tandenstokers.
  4. Snijd de lente-uien in ringen en bak deze samen met de gehalveerde kerstomaten in een pan met wat olijfolie. Giet de bouillon hier overheen en voeg de kappertjes en olijven toe.
  5. Breng het geheel eventueel op smaak met een snufje peper, zout en suiker. 
  6. Doe alles in een kleine platte gratinvorm en leg de visrolletjes erop. Bedek het geheel met een paar mespuntjes boter en laat het gedurende ca. 12-15 minuten in de oven gratineren. Eet smakelijk!
Serveertips

Maak er een compleet gerecht van met wat Italiaans brood uit de oven.

Deel
Deel dit recept