Ingrediënten
Bereiding
- Doe de gewenste hoeveelheid diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op laag vuur. Roer regelmatig door en laat op het einde even doorkoken.
Spinazie à la crème maken met kookroom
- Kook de kookroom in een aparte steelpan tot het in hoeveelheid gehalveerd is.
- Laat de diepgevroren spinazie ondertussen uitlekken en haal de steelpan met de kookroom van het vuur.
- Schep de kookroom door de spinazie heen en breng op smaak met wat peper, zout en naar smaak extra specerijen zoals nootmuskaat.
Spinazie à la crème maken met crème fraîche
- Doe de spinazie met wat boter in de pan en roer rustig door.
- Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met peper, zout en naar smaak extra specerijen zoals nootmuskaat. Laat de spinazie nog even doorkoken op laag vuur.
Tip
Als alternatief op de diepvriesspinazie van Iglo zou je ook verse spinazie kunnen gebruiken, maar diepvriesspinazie heeft veel voordelen ten opzichte van verse spinazie. Zo is diepvriesspinazie niet alleen verser dankzij het snelle oogsten en diepvriezen maar is diepvriesspinazie ook langer houdbaar en gemakkelijker te portioneren. Het kan je dus helpen om minder voedsel te verspillen.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven