Falafel met pasta, rode paprika en amandel

falafel pasta rode paprika
Green Cuisine
10 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 180°C). Leg de falafel op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg dat de falafel elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven gedurende 14 minuten. Regelmatig omdraaien.
  2. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

  3. Snijd de paprika’s in tweeën, verwijder de kern en smeer ze in met olijfolie. Grill ze gedurende ongeveer 15 minuten op 225 graden in de oven, totdat de paprika begint te kleuren.

  4. Kook de erwten volgens de instructies op de verpakking.

  5. 1)     Nadat de paprika’s uit de oven komen snijd je ze in kleine stukjes en pureer je ze met een vork en meng ze met tomaat, amandel en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.

  6. 1)     Meng het paprikamengsel en de gekookte erwten door de hete pasta. 

  7. 1)     Strooi de peterselie over de borden heen. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

4 rode paprika’s 
1 verpakking   

Green Cuisine
Falafel

100 gram amandelen 
350 gram pasta 
100 gram erwten   
30 gram peterselie   
400 gram tomaten in blik 
4 el olijfolie 
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden