Ingrediënten
600 gram
kruimige aardappelen
100 ml
melk
20 gram
boter
1
citroen
1 potje
nootmuskaat
zout
Bereiding
- Bereid de aardappelpuree. Schil de aardappelen, snij ze in kleine stukjes en breng ze in een pan met een klein laagje licht gezouten water aan de kook. Kook ze in ca. 20 minuten gaar. Verwarm in een ander pannetje de melk.
- Bereid intussen de Vissticks en Spinazie à la crème zoals aangegeven op de verpakking. Snij de citroen in vieren.
- Als de aardappelen klaar zijn kunnen deze afgegoten worden en fijngestampt worden. Voeg vervolgens al roerend de melk en boter toe. Breng de puree eventueel op smaak met een snufje zout en/of nootmuskaat.
- Serveer de Vissticks en Spinazie à la crème met de aardappelpuree. Knijp wat citroensap uit boven de Vissticks voor een frisse smaak. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven