Ravioli met kip en bladspinazie met roomkaas

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Ravioli met kip en bladspinazie met roomkaas

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

250 gram 
ravioli met kaas (koelvers)
150 gram 
kipfilet
75 gram 
roomkaas
1 
tomaat
2 el 
olie
Peper en zout, naar smaak 

Bereiding

  1. Kook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
  2. Snijd de kipfilet in stukjes van ca. 1 cm. Bestrooi de kip met een snufje zout en peper.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de stukjes kip ca. 5 minuten op matig vuur.
  4. Voeg de diepgevroren spinazie toe en laat de spinazie verwarmen. Roer de saus zo nu en dan even door en voeg na een tijdje ook de roomkaas aan het geheel toe. Snijd de tomaat in stukjes en voeg als laatste toe. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Meng de spinazie-kipsaus met de ravioli. Verdeel de pasta over twee borden. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
510
34 gram
13 gram