Ravioli met bladspinazie en pittige garnalen

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

250 gram 
250 gram 
ravioli
275 gram 
garnalen
1 
ui
1 teentje 
knoflook
4 el 
olijfolie
6 el 
sherry
8 el 
slagroom
0,5 tl 
cayennepeper
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de ui en de helft van de knoflook gedurende 3 minuten op een laag vuur. Voeg hier vervolgens de spinazie en de helft van de sherry (3 eetlepels) aan toe en verwarm het geheel 8 minuten op een laag vuur. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  2. Kook ondertussen de ravioli in ruim water met een snufje zout volgens de instructies op de verpakking gaar. Afgieten en laten uitlekken.
  3. Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een andere pan. Bak hier de rest van de knoflook 1 minuut in aan. Voeg vervolgens de garnalen en een halve theelepel cayennepeper hier aan toe en bak ze ook 1 minuut. Giet de rest van de sherry (3 eetlepels) in de pan. Roer daarna ook de slagroom erdoor en laat het sausje ca. 1 minuut koken.Voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Schep eerst de spinazie en de ravioli in 4 diepe borden. Verdeel vervolgens de garnalen en het sausje erover. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven