Ingrediƫnten
250 gram
250 gram
ravioli
275 gram
garnalen
1
ui
1 teentje
knoflook
4 el
olijfolie
6 el
sherry
8 el
slagroom
0,5 tl
cayennepeper
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de ui en de helft van de knoflook gedurende 3 minuten op een laag vuur. Voeg hier vervolgens de spinazie en de helft van de sherry (3 eetlepels) aan toe en verwarm het geheel 8 minuten op een laag vuur. Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Kook ondertussen de ravioli in ruim water met een snufje zout volgens de instructies op de verpakking gaar. Afgieten en laten uitlekken.
- Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een andere pan. Bak hier de rest van de knoflook 1 minuut in aan. Voeg vervolgens de garnalen en een halve theelepel cayennepeper hier aan toe en bak ze ook 1 minuut. Giet de rest van de sherry (3 eetlepels) in de pan. Roer daarna ook de slagroom erdoor en laat het sausje ca. 1 minuut koken.Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Schep eerst de spinazie en de ravioli in 4 diepe borden. Verdeel vervolgens de garnalen en het sausje erover. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven