Spinazie-feta gratin met ciabatta

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 
grote witte ui
100 gram 
champignons
150 gram 
cherrytomaten
200 gram 
feta
120 gram 
vers ciabattabrood
3 el 
olijfolie
1 el 
plantaardige olie
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. 
  2. Pel de ui, snipper deze fijn en verhit de fijne stukjes met 2 eetlepels olijfolie in een pan tot ze glazig zien. Voeg ook de bladspinazie toe. Breng op smaak met een snufje peper of zout.

  3. Was de champignons en snijd ze in vieren. Was de tomaten, droog ze af en halveer ze. Verhit de plantaardige olie in een pan en bak de champignons onder regelmatig omkeren in ca. 2-3 minuten gaar. Voeg de tomaten samen met een snufje peper en zout toe. Haal kort daarna van het vuur.

  4. Brokkel de feta in stukjes en meng dit door de bladspinazie, champignons en tomaten. Vul 4 kleine (of 1 grote) ingevette ovenschalen met dit mengsel en zet dit gedurende ca. 10 minuten in de oven.

  5. Serveer de gratin met het verse ciabatta brood. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven