Iglo Vis

Lekker genieten van duurzaam gevangen vis is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij Iglo. Na de vangst wordt de vis direct ingevroren om de versheid en kwaliteit te behouden. Vis is een goede bron van eiwitten en daarom een belangrijk onderdeel van je dieet. Ontdek ons diepvries vis assortiment!

Diepvries vis van Iglo
De diepvriesvis van Iglo wordt gemaakt van duurzaam wildgevangen vis en zit boordevol voedingsstoffen zoals eiwitten en mineralen. Neem nou onze klassieker onder de diepvriesvis: de vissticks van Kapitein Iglo. Onze vissticks zijn rijk aan Omega 3 vetzuren, onmisbaar bij de ontwikkeling en normale groei van kinderen. Doordat de ingrediënten van de diepvriesvis van Iglo lekker eenvoudig zijn, weet je altijd precies wat jij en je gezin op je bord hebben.

Gepaneerde diepvriesvis
Onze gepaneerde diepvriesvis is een ware familiefavoriet door het knapperige laagje dat om de visfilets zit. Krokant en gekruid in een mooi beslag: iedereen houdt van onze diepvriesvis! Ook de diepvriesvis die we gebruiken voor onze Fish Cuisine is duurzaam gevangen visfilet. Het gegratineerde laagje is in verschillende smaken verkrijgbaar, zo kun je lekker variëren.

Variëren met diepvries vis
Of ga je toch liever voor naturel vis? Uiteraard gebruiken we geen kunstmatige kleurstoffen, smaakversterkers of conserveringsmiddelen. Voor al onze diepvriesvis geldt in elk geval dat alle vis direct na de vangst wordt diepgevroren. Op die manier behoudt de vis zijn verse, pure smaak het beste.