Zoete aardappelpuree met spinazie à la crème en schatzoekers 

5 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Verwarm een pan gezouten water en kook hierin de aardappelen voor ongeveer 20 minuten. 
  2. Maak de aardappelpuree door ze te stampen samen met roomboter en melk. Breng op smaak met wat zout en peper.
  3. Ondertussen bereid je de schatzoekers en spinazie à la crème volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

Tip

  • Probeer ook eens met de andere visproducten uit ons assortiment.  

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

Iglo Spinazie à la Crème 750gr
400 gr zoete aardappelen 
400 gr kruimige aardappelen 
50 gr roomboter 
50 ml melk  
zout en peper, naar smaak  

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden