Zoete aardappelpuree met spinazie à la crème en schatzoekers 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

400 gr zoete aardappelen 
400 gr kruimige aardappelen 
50 gr roomboter 
50 ml melk  
zout en peper, naar smaak  

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Verwarm een pan gezouten water en kook hierin de aardappelen voor ongeveer 20 minuten. 
  2. Maak de aardappelpuree door ze te stampen samen met roomboter en melk. Breng op smaak met wat zout en peper.
  3. Ondertussen bereid je de schatzoekers en spinazie à la crème volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

Tip

Probeer ook eens met de andere visproducten uit ons assortiment.  
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven