5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken. Laat het sneetje brood kort in warm water weken en druk het plat.
- Snipper de ui en knoflook en meng dit vervolgens met het gehakt, brood en het ei in een diepe kom. Voeg ook de bereide spinazie toe. Kruid het geheel met een snufje zout, peper en paprikapoeder.
- Vorm uit de massa ca. 5 cm grote ballen bak deze met wat olie in pan ca. 15 minuten (eerst op de hoogste stand, daarna een beetje lager zetten).
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1 verpakking
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
400 gram
half-om-half gehakt (runder/varkens)
1 sneetje
oud brood
1 teentje
knoflook
1
ui
1
ei
1 tl
paprikapoeder
2 el
plantaardige olie
Zout en peper, naar smaak