5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Snijd de kalkoenborstfilet in kleine stukjes en laat deze ca. 10 minuten in het kokosmelk gaarkoken.
- Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.
- Snijd de champignons in schijfjes, snijd de chili zeer fijn en snijd de gember in fijne blokjes. Haal van het citroengras de binnenste, harde kern eruit en snijd dit in fijne ringen.
- Voeg vervolgens de gember, champignons, chili en citroengras toe aan het vlees in de kokosmelk.
- Laat dit bij een lage temperatuur nog ca. 4-5 minuten sudderen.
- Voeg ten slotte ook de spinazie toe en breng het geheel op smaak met wat limoensap en bruine suiker. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
300 gram
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
150 gram
kalkoenborstfilet
1
blik kokosmelk
1 stuk
gember (ca. 2cm)
6
champignons
2 stengels
citroengras
1
rode chili
sap van 1 limoen
2 tl
bruine suiker