5 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C (hete lucht 180 °C). Leg de diepgevroren Fish Burgers Classic op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 30 minuten bakken. Draai om na 10 minuten.
- Snijd de brioche broodjes doormidden en smeer er een laagje truffelmayonaise op.
- Beleg de brioche broodjes met de Iglo Fish Burgers Classic, schijfjes tomaat, augurk en sla.
- Voor wat extra pit, maak je het geheel af met een beetje fijngehakte rode peper. Eet smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1 verpakking
Iglo Visburger Classic
2
brioche broodjes
2 el
truffelmayonaise
1
tomaat
2
augurken
50 gram
sla
Pepertje, naar smaak