Arie's classic visburger met truffelmayonaise

visburger klassiek
5 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C (hete lucht 180 °C). Leg de diepgevroren Fish Burgers Classic op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 30 minuten bakken. Draai om na 10 minuten.
  2. Snijd de brioche broodjes doormidden en smeer er een laagje truffelmayonaise op.
  3. Beleg de brioche broodjes met de Iglo Fish Burgers Classic, schijfjes tomaat, augurk en sla.
  4. Voor wat extra pit, maak je het geheel af met een beetje fijngehakte rode peper. Eet smakelijk!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

1 verpakking 
Iglo Visburger Classic
2 
brioche broodjes
2 el 
truffelmayonaise
1 
tomaat
2 
augurken
50 gram 
sla
Pepertje, naar smaak

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden