Zalm Teriyaki

Zalm Teriyaki
5 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties

Zalm Teriyaki met groenten

Bereiding

  1. Bereid de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd intussen de zalm in blokjes en bak deze goudbruin.
  3. Verwijder de zalmblokjes uit de pan en leg ze apart.
  4. Snijd de champignons, paprika en rode ui in kleine stukjes en voeg deze samen met de peultjes toe aan het hete braadvocht van de zalm. Roerbak de groenten nog ca. 8 minuten. 
  5. Voeg daarna de zalm en de woksaus aan de groenten toe en verwarm dit nog een aantal minuten.
  6. Serveer de zalm en groenten in woksaus met wat rijst. Eet smakelijk!

Ingrediƫnten

250 gram 
zalmfilets
200 gram 
rijst
50 gram 
(kastanje-) champignons
1 
rode paprika
50 gram 
peultjes
1  
rode ui
2 el 
teriyaki woksaus

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden