Ovenschotel met asperges, spinazie en aardappelen

Ovenschotel met asperges spinazie en aardappelen
20 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Was de aardappelen grondig en kook ze met de schil er nog om in licht gezouten water. 

  3. Schil de asperges en blancheer ze kort.

  4. Giet de gekookte aardappelen af en verwijder de schillen.
    Doe de diepgevroren spinazie ondertussen in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op maximaal vermogen (750W) gedurende 9 minuten. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren.

  5. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie. Leg hier de asperges in en giet de spinazie daar overheen. Verdeel ook de gekookte aardappelen over de schaal. Bestrooi de schaal met wat geraspte kaas en eventueel een snufje peper en zout. Zet de schaal in de voorverwarmde oven en laat deze ca. 15 minuten gratineren. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
1 kilo 
asperges
500 gram 
kleine aardappelen
150 gram geraspte 
Emmentaler kaas
1 el 
olijfolie
Zout en peper, naar smaak

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden