
10 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties
Bereiding
- Hak de ui en knoflook fijn en bak deze met wat olie in een pan tot ze glazig zijn.
- Voeg de rijst toe en laat ook deze bakken tot het er transparant uitziet.
- Blus het geheel met de groentebouillon af en laat het vervolgens nog ca. 15 minuten onder regelmatig roeren op een gemiddelde temperatuur sudderen.
- Snijd de wortels in fijne schijven en roer deze samen met de spinazie voorzichtig door de rijst heen. Alles verder laten sudderen totdat de spinazie volledig ontdooid en warm is.
- Breng alles met een snufje zout en peper, en de geraspte Parmezaanse kaas op smaak. Verdeel de risotto over de borden en garneer het gerecht met wat verse kervel. Eet smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1 verpakking
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 500gr
400 gram
risotto rijst
2 liter
groentebouillon
1
ui
1
teentje knoflook
2
middelgrote wortels
100 gram
geraspte Parmezaanse kaas
2 eetlepels
plantaardige olie
1 tl
verse kervel
peper
zout