Vissticks met Spinazie à la crème en gekookte aardappelen

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

600 gram 
vastkokende aardappelen
1 tl 
nootmuskaat
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Was en schil de aardappelen. Vul een pan met voldoende water, de aardappelen en een snufje zout en laat dit ca. 20 minuten koken (afhankelijk van het type aardappel). 
  2. Verwarm de oven op 210 °C (hetelucht 190 °C, gas stand 7). Leg de diepvries Chunky Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 18 minuten. Draai om na 10 minuten.

    Doe de diepgevroren spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op maximaal vermogen (750W) gedurende 12-15 minuten. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren.

  3. Serveer de Chunky Vissticks met de Spinazie à la crème en aardappelen. Breng de aardappelen eventueel op smaak met wat verse nootmuskaat, zout en/of peper. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
451
13,5 gram
1,9 gram
5,1 gram