Fish Cuisine Florentine met ovengebakken aardappeltjes

fish cuisine florentine
10 min.
voorbereidingstijd
40 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius en plaats de diepgevroren vis op een bakplaat in het midden van de oven. Bak in ca. 40 minuten gaar; vergeet niet dat de bereidingstijd per oven kan verschillen.

  2. Halveer de aardappelen en doe ze in een ovenschaal. Besprenkel de aardappelen met wat koolzaadolie en breng ze op smaak met zout en peper. Zet de aardappelen ca. 20-30 minuten in de oven. Controleer met een vork of de aardappelen gaar zijn.

  3. Serveer de Fish Cuisine met de ovengebakken aardappelen en spinazie ernaast.

    Eet smakelijk!

Tip

  • Strooi wat extra kruiden over de aardappelen, bijvoorbeeld peterselie of basilicum.

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

8 
kleine
 
aardappelen
2 
stuks
 
Iglo Fish Cuisine Florentine
1 
zakje
 
spinazie

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden