Fish Cuisine Florentine met ovengebakken aardappeltjes

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad
Fish Cuisine Florentine met ovengebakken aardappeltjes

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

8 
kleine
 aardappelen
2 
stuks
Iglo Fish Cuisine Florentine
 Iglo Fish Cuisine Florentine
1 
zakje
 spinazie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius en plaats de diepgevroren vis op een bakplaat in het midden van de oven. Bak in ca. 40 minuten gaar; vergeet niet dat de bereidingstijd per oven kan verschillen.

  2. Halveer de aardappelen en doe ze in een ovenschaal. Besprenkel de aardappelen met wat koolzaadolie en breng ze op smaak met zout en peper. Zet de aardappelen ca. 20-30 minuten in de oven. Controleer met een vork of de aardappelen gaar zijn.

  3. Serveer de Fish Cuisine met de ovengebakken aardappelen en spinazie ernaast.

    Eet smakelijk!

Serveertips

Strooi wat extra kruiden over de aardappelen, bijvoorbeeld peterselie of basilicum.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven