Loaded fries met knapperige lekkerbek

15 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.  
  2.  Verdeel de lekkerbek over een helft van een bakplaat met bakpapier en verdeel de zoete aardappel friet over de andere helft (of gebruik 2 bakplaten). Bak in de oven in 25 minuten gaar en knapperig. 
  3. Snijd ondertussen de rode kool flinterdun. Hak de koriander grof. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en de schil en snijd in dunne plakjes. Pers het sap uit van 1 limoen en snijd de overige in partjes. 
  4. Meng de mayonaise met de sojasaus en het limoensap tot een frisse dressing.
  5. Meng de rode kool met de dressing en de helft van de koriander tot een frisse koolsalade.   
  6. Snijd de lekkerbek in grove stukken.  
  7. Verdeel de zoete aardappelfriet over de borden, top met de koolsalade, de plakken avocado en de stukken knapperige lekkerbek. Garneer met de koriander en de partjes limoen.  

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

Iglo 4 Lekkerbekjes
800g 
zoete aardappelfriet
2 
avocado's
1/2 
rode kool
4 el 
mayonaise
1 tl 
sojasaus
2 
limoenen
4 takjes 
koriander

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden