Fish and chips

10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C (hete lucht 200 °C). 
  2. Snijd de aardappelen in grove stukken. Leg deze op de bakplaat en doe hier een beetje olijfolie en zout overheen en laat ze gedurende 40 minuten in de oven staan. Leg de diepgevroren lekkerbekjes op bakpapier bij de friet en plaats ze na 20 minuten terug in het midden van de oven. Laat gedurende 20 minuten bakken. De lekkerbekjes zijn klaar als ze goudbruin gebakken zijn.
  3. Snijd ondertussen de sla en tomaten. 
  4. Leg de aardappelen, groenten en Lekkerbekjes bij elkaar op een leuke plank en doe voor extra smaak wat remouladesaus over de Lekkerbekjes. Eet smakelijk!
  5. Check hierboven de receptvideo. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
Iglo 2 Traditionele Lekkerbekjes
250 gram 
aardappelen
3 
tomaten
1 
krop sla
4 el 
remouladesaus
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden