Bereiding
- Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius. Haal de diepgevroren Fish Cuisine Italiano uit de verpakking en leg in het midden van een ovenschaal. Zet de ovenschaal in het midden van de oven en bak ca. 20 minuten.
- Snijd ondertussen de groenten in stukjes en blokjes. verwijder de buitenkant van de sjalot en snijd in grove stukken. Snijd de citroen in partjes.
- Haal de ovenschaal uit de oven en verdeel de groenten en sjalot aan beide kanten van de vis in de ovenschaal. Bestrooi met peterselie en wat zout. Zet de ovenschaal nog ca. 20 minuten in de oven tot de vis goudbruin is geworden en de groenten gaar zijn.
Haal de ovenschaal uit de oven en haal de citroenpartjes uit de ovenschaal.
Eet smakelijk!
Tip
Serveer met vers brood of volkoren pasta.
Gebruik extra kruiden die je in huis hebt, zoals basilicum, tijm of oregano. Als u geen verse kruiden in huis heeft kunt u gedroogde kruiden gebruiken.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
-
Iglo Fish Cuisine Italiano, ben super enthousiast over ALLE Iglo recepten.09-05-2021Geweldige recepten van Iglo, ook de Florentine.Jammer dat ik ze niet eerder ontdekt heb. Zijn er binnenkort misschien aanbiedingen zodat ik mijn vriezer flink zal aanvullen want als 87 jarige kom ik niet vaak meer naar de winkels. Bij voorbaat dank met vriendelijke groeten.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbeveen