Visfilet Zonnebloempit & Lijnzaad met couscoussalade

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

25g 
gember
1 
limoen
4 el 
sojasaus
1el 
ahornsiroop
0,5 
bos lente-ui
200g 
broccoli
150g 
basmatirijst
1 tl 
sesamzaadjes

Bereiding

  1. Wanneer de Fish Cuisine Broccoli klaar is, trek je deze met twee vorken uit elkaar.
  2. Verwarm de oven voor op 210°C met de bakplaat er nog in. Bak gedurende 45 minuten, zoals aangegeven op de verpakking. Kook de basmatirijst volgens de verpakking. Kook de laatste 5 minuten de broccoli mee.
  3. Was de lente-uitjes en snijd deze diagonaal in ringen. 

  4. Schil de gember en hak fijn. Meng met het sap van een halve limoen, de sojasaus en ahornsiroop tot een dressing. 
  5. Verdeel de rijst en broccoli over 2 borden en voeg de vis toe. Top af met de dressing, garneer met partjes limoen, de lente-ui en sesamzaadjes.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven