Linguine pasta met spinazie en garnalen

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

1,5 verpakking 
400 gram grote garnalen of gamba's 
400 gram 
linguine
15 gram 
pijnboompitten
70 gram 
Parmezaanse kaas

Bereiding

  1. Bereid de linguine volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Bak de garnalen met wat olijfolie in een pan. Voeg na 4 minuten de Iglo bladspinazie en pijnboompitten toe aan de pan en verwarm op laag vuur. 
  3. Voeg de linguine toe aan de pan en roer alles goed door. Verdeel de pasta over vier borden en bestrooi met Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

Tip

Serveer de linguine met een frisse salade!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven