Pasta met Spinazie en pecorino

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

350 gram  
Spaghetti
100 gram 
pecorino
20 
cherry tomaatjes
1 
ui
2 teentjes 
knoflook
800 ml 
water
10 gram 
verse basilicum
1 
blokje groentebouillon
Italiaanse kruiden, naar smaak
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Snipper de ui, pers de knoflook en snijd de cherrytomaten door de helft.
  2. Voeg het bouillonblokje, de spaghetti, ui en de cherrytomaten samen met het water in een pan en breng deze aan de kook.

  3. Laat het geheel 13 minuten pruttelen. Roer regelmatig.
  4. Voeg de Iglo Spinazie Fijn Gehakt toe aan de pan, net voordat de spaghetti al dente is en het meeste water heeft opgenomen.

  5. Roer regelmatig en laat het geheel nog 5 minuten koken.
  6. Serveer direct. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
462 kcal
7,8 gram
1 gram
7,5 gram