Ingrediënten
350 gram
Spaghetti
100 gram
pecorino
20
cherry tomaatjes
1
ui
2 teentjes
knoflook
800 ml
water
10 gram
verse basilicum
1
blokje groentebouillon
Italiaanse kruiden, naar smaak
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Snipper de ui, pers de knoflook en snijd de cherrytomaten door de helft.
Voeg het bouillonblokje, de spaghetti, ui en de cherrytomaten samen met het water in een pan en breng deze aan de kook.
- Laat het geheel 13 minuten pruttelen. Roer regelmatig.
Voeg de Iglo Spinazie Fijn Gehakt toe aan de pan, net voordat de spaghetti al dente is en het meeste water heeft opgenomen.
- Roer regelmatig en laat het geheel nog 5 minuten koken.
- Serveer direct. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
462 kcal
7,8 gram
1 gram
7,5 gram