Ingrediënten
Bereiding
Kook de pasta met een snufje zout al dente zoals omschreven op de verpakking. Snijd ondertussen de ui en knoflook fijn, en de (gele) courgette in plakjes.
Giet de pasta af en laat deze afkoelen in een bakje. Hergebruik de pan voor het koken van de rest van het gerecht. Verwarm de boter in de pan en fruit de ui en knoflook tot ze glazig zien. Voeg de gele courgette toe en bak voor 2 minuten mee.
Voeg vervolgens ook de Iglo Spinazie a la Crème toe en roer deze regelmatig. Verwarm dit tot het kookt, en laat het 1 minuut doorkoken. Breng op smaak met zout en peper.
Voeg de pesto, pijnboompitjes, verse basilicum en een deel van de geraspte kaas toe.
Voeg vervolgens ook de pasta toe aan de pan en roer alles goed door elkaar tot een heerlijke pesto spinazie saus. Strooi bij het serveren van de pasta nog wat extra geraspte kaas over het bord heen. Eet smakelijk!
-
Lekker en makkelijk!Ik heb dit recept al vaak gemaakt, het is ook erg lekker met gnocci ipv pasta. Ook doe ik er nog Cherry tomaatjes doorheen.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen