Ingrediënten
350 gram
spaghetti
200 gram
spekblokjes
2
uien
2 teentjes
knoflook
150 gram
champignons
100 gram
licht belegen geraspte kaas
peper
Bereiding
- Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pel en snipper de uien en de knoflook. Snijd de champignons in stukjes.
- Bak de spekblokjes samen met de ui en de knoflook gedurende ca. 8 minuten in een droge koekenpan. Voeg in de laatste minuut ook de gesneden champignons toe.
- Voeg vervolgens de spinazie toe en laat deze ontdooien en opwarmen. Roer het saus mengsel zo nu en dan even door.
- Meng de spinazie-pastasaus met de spaghetti en strooi er wat geraspte kaas over. Eindig met een snufje peper.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
-
Spagetti spinazie04-08-2020Ik gebruik dit recept al jaren, is makkelijk en heel smakelijk. Ik voeg zelf nog een paprika toe en soms ook een beetje Boursin.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
515
11,6 gram
5,6 gram
8 gram