Pittige gehaktballen met Spinazie à la Crème

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Pittige gehaktballen met Spinazie à la Crème

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 kilo 
gehakt
2 
uien
1 
rode chili
6 
eieren
250 gram 
paneermeel
100 ml 
room
1 verpakking 
verse peterselie
1 el 
olijfolie
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Doe dediepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.
  3. Pel ondertussen de uien en snipper de uien en de rode chili fijn. Meng het gehakt met de ui, een beetje verse peterselie, eieren, room, chili, zout en peper. Voeg het paneermeel in delen aan het gehakt toe zodat een vaste massa ontstaat.

  4. Vet een ovenschaal in met olijfolie en vul deze met de Spinazie à la crème. Vorm gelijkmatige middelgrote ballen en leg deze op de spinazie.
  5. Zet de ovenschotel in een voorverwarmde oven (180 graden) en laat deze ca. 25 minuten bakken.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven