Ingrediënten
450 gram
aardappelen (4-5 stuks)
1
paprika
1
kleine ui
1 el
magere yoghurt
2 el
mayo
1 tl
verse peterselie of bieslook
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C (hete lucht 200 °C). Leg de diepgevroren kibbeling op bakpapier op een bakplaat en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 14 minuten bakken.
- Schil de aardappels en snijd grote aardappels eventueel in tweeën. Kook de aardappels in ongeveer 20 minuten gaar.
- Snijd ondertussen de paprika, ui en peterselie/bieslook in kleine stukjes.
- Wanneer de aardappels gekookt zijn, snijd je ze in plakjes of stukjes. Doe de paprika, ui en kruiden in een bakje samen met de stukjes aardappel. Voeg ook de magere yoghurt en mayo toe. Meng alles even goed door elkaar.
- Serveer de aardappelsalade met de kibbeling en smullen maar.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
595
23,9 gram
2,8 gram
9,4 gram