5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C, gas stand 5). Leg de dieprvies vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai om na 10 minuten.
Snijd de Italiaanse bol doormidden en smeer er een laagje pesto op.
Snijd vervolgens de mozzarella en de cherrytomaatjes in plakjes.
Beleg de Italiaanse bol met de Iglo Vissticks, mozzarella en cherrytomaatjes.
Maak het geheel af met een paar basilicumblaadjes. Eet smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
12 stuks
Iglo Vissticks 15st
4
Italiaanse bollen
Groene pesto
250 gram
cherrytomaatjes
250 gram
mozzarella
Verse basilicum