Ingrediënten
4
wraps
150g
veldsla
150g
peen julienne
1
rode paprika
1
komkommer
8
radijsjes
200 ml
volle yoghurt
1/2
teentje knoflook
1 scheutje
citroensap
1 tl
komijnpoeder
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C, gas stand 5). Leg de diepvries Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai om na 10 minuten.
- Maak ondertussen de tzatziki door de helft van de komkommer fijn te raspen. Druk via een zeef het vocht uit de geraspte komkommer. Meng dit vervolgens met de yoghurt.
- Breng de tzatziki eventueel op smaak met een snufje peper, zout, komijnpoeder en wat citroensap.
- Snijd de rest van de komkommer, rode paprika, ijsbergsla, wortel en radijsjes in reepjes.
- Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rol vervolgens de groentereepjes samen met een lepel tzatziki en drie gebakken Vissticks in de wrap. Smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
-
Heerlijk!Deze vandaag gemaakt. Had nog vissticks in de vriezer. Had ook nog tomaten dus die er ook bij gedaan. Ook mijn zoontje van 2 heeft heerlijk gesmuld! En ja inclusief de groenten! Zeker vaker op het menu op makkelijk dag.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
450,5 kcal
12,6 g
2,2 g
11,4 g