Griekse wrap met Vissticks

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Griekse wrap met Vissticks

 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 
wraps
1  
krop ijsbergsla
1 
rode paprika
1 
komkommer
6 
radijsjes
2 
wortels
300 ml 
volle yoghurt
1 scheutje 
citroensap
1 tl 
komijnpoeder
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C, gas stand 5). Leg de diepvries Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai om na 10 minuten.
  2. Maak ondertussen de tzatziki door de helft van de komkommer fijn te raspen. Druk via een zeef het vocht uit de geraspte komkommer. Meng dit vervolgens met de yoghurt.

  3. Breng de tzatziki eventueel op smaak met een snufje peper, zout, komijnpoeder en wat citroensap. 
  4. Snijd de rest van de komkommer, rode paprika, ijsbergsla, wortel en radijsjes in reepjes.
  5. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rol vervolgens de groentenreepjes samen met een lepel tzaziki en twee gebakken Vissticks in de wrap.
  6. Snijd de wraps schuin doormidden, of eet zo uit het vuistje. Smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
450
13 gram
3,4 gram
11,9 gram