Geitenkaas pizza met Spinazie à la crème

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

2 
Magioni bloemkoolpizzabodems
 
ui
1 
teentje knoflook
10 
cherrytomaten
6 
schijfjes geitenkaas
50 gram 
serranoham
2 tl 
Italiaanse kruidenmix
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm het op laag vuur. 

  3. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook in kleine stukjes. Meng dit door de spinazie. Roer regelmatig en laat het op het einde even doorkoken.

  4. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes, de cherrytomaten door de helft en de ham in grove stukken.
  5. Bestrijk de pizzabodem eerst met de spinazie en verdeel vervolgens de geitenkaas, tomaat en serranoham over de pizza.

  6. Breng op smaak met een snufje zout, peper en Italiaanse kruiden.
  7. Bak de pizza in ca. 10 minuten af in de oven.
  8. Snijd de pizza in stukken. Eet smakelijk!

Serveertips

Ook heerlijk om zelf de pizzabodem te maken! Wat heb je nodig? 250 gram bloem, 150 ml lauwwarm water, 3,5 g gist, 2 el olijfolie en een snufje suiker.

Meng alle ingrediënten door elkaar en kneed dit tot een deeg. Laat het deeg vervolgens op een warme plek liggen tot de grootte van het deeg is verdubbeld

Top af met wat rucola!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven