Geitenkaas pizza met Spinazie à la crème

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Geitenkaas pizza met Spinazie à la crème

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 
teentje knoflook
400 gram 
bloem
200 gram 
kerstomaten
4 
schijfjes geitenkaas
4 
plakjes serranoham
2 tl 
olijfolie
4 tl 
Italiaanse kruidenmix
1 snufje 
suiker
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.

  3. Meng ondertussen de bloem, 200ml lauwwarm water, een snufje zout, suiker, olijfolie en gist door elkaar en kneed dit tot een deeg. Laat dit op een warme plek liggen tot de grootte van het deeg verdubbeld is.

  4. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook in kleine stukjes. Meng dit door de spinazie. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes, de kerstomaten in schijfjes en de ham in grove stukken.

  5. Rol het deeg uit in een ronde vorm op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Bestrijk het deeg eerst met de spinazie en verdeel vervolgens de geitenkaas, tomaat en ham over de pizza. Breng op smaak met een snufje zout, peper en Italiaanse kruiden. Bak de pizza in ca. 10-12 minuten af in de oven. Snijd in stukken en verdeel de punten. Eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven