Visstick Sushi

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
6

Visstick Sushi

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
6

Ingrediënten

2 
avocado's
500g 
sushirijst
1 
komkommer
5 
norivellen
Overig: vershoudfolie, bamboe rolmat

Bereiding

  1. Bereid de sushirijst volgens de instructies op de verpakking.
  2. Bekleed de rolmat met vershoudfolie.

  3. Leg de diepgevroren vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Bak de Vissticks gedurende 15 minuten. Draai de Vissticks om na 10 minuten.

  4. Rol het op. Maak de rol mooi rond met behulp van de rolmat.

  5. Snijd de rol in stukken met een vochtig mes. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eet smakelijk!

  6. Snijd het norivel doormidden en leg een helft op de rolmat.

  7. Leg hier vervolgens de vissticks, komkommer en avocado op.

  8. Verdeel de sushirijst met natte vingers over het norivel.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
534.5 kcal
13.6g
1.5g
1g