20 min.
bereidingstijd
4
Porties
Bereiding
- Bereid de vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Pel en pers de knoflook. Pel en rasp de gember. Verwijder de harde uiteindes van de bimi. Snijd de lenteui in dunne ringetjes. Pers het sap uit de limoen.
- Snijd de knapperige vissticks in kleine stukken en verdeel deze over de noedels. Garneer met de resterende lente-ui en serveer direct!
- Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de bimi toe zodat deze kort meegekookt wordt. Giet vervolgens af.
- Meng de sojasaus met de honing, de knoflook, de gember, het limoensap en de sesamolie tot een dressing.
- Meng de noedels en de bimi met de edamame, de helft van de lente-ui en de dressing. Verdeel vervolgens over de kommen.
Tip
- Garneer met zwarte sesamzaadjes en chiliflakes.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Iglo Vissticks 15st
400g
fijne tarwenoedels of rijstnoedels
400g
bimi
250g
edamame
3 stengels
lente-ui
2 tenen
knoflook
2 cm
gember
1
limoen
3 el
sojasaus
1 el
sesamolie
1 el
honing