Noedels met groene groente en krokante vissticks

20 min.
bereidingstijd
4
Porties

Bereiding

  1.   Bereid de vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking.  
  2.   Verwarm de oven voor op 220 graden.  
  3.  Pel en pers de knoflook. Pel en rasp de gember. Verwijder de harde uiteindes van de bimi. Snijd de lenteui in dunne ringetjes. Pers het sap uit de limoen.   
  4.   Snijd de knapperige vissticks in kleine stukken en verdeel deze over de noedels. Garneer met de resterende lente-ui en serveer direct!  
  5.   Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de bimi toe zodat deze kort meegekookt wordt. Giet vervolgens af.   
  6.   Meng de sojasaus met de honing, de knoflook, de gember, het limoensap en de sesamolie tot een dressing.   
  7.   Meng de noedels en de bimi met de edamame, de helft van de lente-ui en de dressing. Verdeel vervolgens over de kommen.   

Tip

  •   Garneer met zwarte sesamzaadjes en chiliflakes.   

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

Iglo Vissticks 15st
400g 
fijne tarwenoedels of rijstnoedels
400g 
bimi
250g 
edamame
3 stengels 
lente-ui
2 tenen 
knoflook
2 cm 
gember
1  
limoen
3 el 
sojasaus
1 el 
sesamolie
1 el 
honing

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden