Noedels met groene groente en krokante vissticks

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4

Ingrediënten

400g 
fijne tarwenoedels of rijstnoedels
400g 
bimi
250g 
edamame
3 stengels 
lente-ui
2 tenen 
knoflook
2 cm 
gember
1  
limoen
3 el 
sojasaus
1 el 
sesamolie
1 el 
honing

Bereiding

  1.   Bereid de vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking.  
  2.   Verwarm de oven voor op 220 graden.  
  3.  Pel en pers de knoflook. Pel en rasp de gember. Verwijder de harde uiteindes van de bimi. Snijd de lenteui in dunne ringetjes. Pers het sap uit de limoen.   
  4.   Snijd de knapperige vissticks in kleine stukken en verdeel deze over de noedels. Garneer met de resterende lente-ui en serveer direct!  
  5.   Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de bimi toe zodat deze kort meegekookt wordt. Giet vervolgens af.   
  6.   Meng de sojasaus met de honing, de knoflook, de gember, het limoensap en de sesamolie tot een dressing.   
  7.   Meng de noedels en de bimi met de edamame, de helft van de lente-ui en de dressing. Verdeel vervolgens over de kommen.   

Tip

  Garneer met zwarte sesamzaadjes en chiliflakes.   
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven