10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
1) Snijd de bloemkool en broccoli fijn. Kook ze samen met de spinazie gaar in 5-8 minuten, voeg een snufje zout toe.
Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 180°C). Leg de falafel op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg dat de falafel elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven gedurende 14 minuten. Regelmatig omdraaien.
Meng alle ingrediënten voor de tomatensalsa. Serveer de falafel naast de salsa. Garneer met de peterselie. Eet smakelijk!
Snijd de tomaten, rode ui en komkommer. Roer hier de chili, suiker, witte wijnazijn, olie en zout en peper door.Meng het sap van de citroenen, honing en zout naar smaak voor de dressing en voeg deze bij de groenten.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
250 gram broccoli
1/2 bloemkool
1 verpakking
Green Cuisine
Falafel
200 gram verse spinazie
2
citroenen
3
el
honing
4
tomaten
1
rode ui
1/2
el
gehakte chili
1/2
komkommer
15
g
ram peterselie
1/2
el
suiker
1
el
wittewijnazijn
3 el
olijfolie
Zout en peper, naar smaak