Ingrediënten
1/2 bloemkool
250 g broccoli
200 g verse spinazie
2
citroenen
3
el
honing
4
tomaten
1
rode ui
1/2
el
gehakte chili
1/2
komkommer
15
g
peterselie
1/2
el
suiker
1
el
wittewijnazijn
3 el
olijfolie
zout en peper
Bereiding
1) Bak de Iglo Green Cuisine falafel volgens de instructies op de verpakking.
1) Snijd de bloemkool en broccoli fijn. Kook ze samen met de spinazie gaar in 5-8 minuten, voeg een snufje zout toe.
Meng de citroenen, honing en zout naar smaak voor de dressing en voeg deze bij de groenten.
Snijd de tomaten, rode ui en komkommer. Roer hier de chili, suiker, witte wijnazijn, olie en zout en peper door.
Meng alle ingrediënten voor de tomatensalsa en serveer het gerecht.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven