Ingrediënten
Bereiding
Snipper het sjalotje en snij het knoflook teentje in fijne plakjes.
Verhit de olijfolie in een ruime pan op laag vuur en fruit hierin de ui en de knoflook lichtgeel.
Voeg de risotto rijst aan de pan toe en schep dit om tot alle korrels glazig zijn. Blus af met de wijn en schenk wat bouillon in de pan. Doe intussen ook de Groente-Idee Italiaans in een andere pan en bereid, zoals aangegeven op de verpakking. Blijf ondertussen de risotto goed roeren tot alle bouillon is opgenomen door de rijstkorrels en voeg dan een nieuwe scheut bouillon toe. Ga zo door tot alle bouillon op is.
Laat de risotto 1 minuut staan, rasp er royaal Parmezaanse kaas over en roer deze door de rijst. Voeg vervolgens ook de Groente-Idee Italiaans toe en roer goed door. Verdeel de rijst over verwarmde diepe borden en garneer met wat Parmezaanse kaas.
-
Heerlijk!14-10-2020Eenvoudig recept en iedereen in het gezin heeft er van zitten smullen.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen