5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Snijd de gorgonzola in kleine stukjes, hak de walnoten grof, pel en snipper de ui en pers een teentje knoflook.
- Kook de penne in kokend water met het bouillontablet volgens de instructies op de verpakking
- Fruit ondertussen de ui en knoflook aan met de olijfolie. Voeg de Iglo Bladspinazie toe in de pan en verwarm op een laag vuur. Roer de spinazie regelmatig.
- Voeg de room aan de spinazie toe en breng aan de kook. Daarna kan de gorgonzola eraan worden toegevoegd. Roer tot de gorgonzola gesmolten is. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
- Meng de afgegoten Penne met de bladspinazie en gorgonzolasaus, verdeel over de borden en garneer met de gehakte walnoten.
Tip
- Garneer je pasta met wat extra cherrytomaatjes voor extra groente!
Ingrediƫnten
1 verpakking
300g penne
150ml kookroom
100g gorgonzola
50g walnoten
1 ui
1 groentebouillontablet
1 el olijfolie
1 teen knoflook
Zout en peper