Penne met spinazie gorgonzola saus

penne met spinazie gorgonzola saus
5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

 

Bereiding

  1. Snijd de gorgonzola in kleine stukjes, hak de walnoten grof, pel en snipper de ui en pers een teentje knoflook.
  2. Kook de penne in kokend water met het bouillontablet volgens de instructies op de verpakking
  3. Fruit ondertussen de ui en knoflook aan met de olijfolie. Voeg de Iglo Bladspinazie toe in de pan en verwarm op een laag vuur. Roer de spinazie regelmatig.
  4. Voeg de room aan de spinazie toe en breng aan de kook. Daarna kan de gorgonzola eraan worden toegevoegd. Roer tot de gorgonzola gesmolten is. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
  5. Meng de afgegoten Penne met de bladspinazie en gorgonzolasaus, verdeel over de borden en garneer met de gehakte walnoten.

Tip

  • Garneer je pasta met wat extra cherrytomaatjes voor extra groente!

Ingrediƫnten

1 verpakking 
 
300g penne 
150ml kookroom 
100g gorgonzola 
50g walnoten 
1 ui 
1 groentebouillontablet 
1 el olijfolie 
1 teen knoflook 
Zout en peper 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden