Penne met spinazie gorgonzola saus

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 verpakking 
 
300g penne 
150ml kookroom 
100g gorgonzola 
50g walnoten 
1 ui 
1 groentebouillontablet 
1 el olijfolie 
1 teen knoflook 
Zout en peper 

Bereiding

  1. Snijd de gorgonzola in kleine stukjes, hak de walnoten grof, pel en snipper de ui en pers een teentje knoflook.
  2. Kook de penne in kokend water met het bouillontablet volgens de instructies op de verpakking
  3. Fruit ondertussen de ui en knoflook aan met de olijfolie. Voeg de Iglo Bladspinazie toe in de pan en verwarm op een laag vuur. Roer de spinazie regelmatig.
  4. Voeg de room aan de spinazie toe en breng aan de kook. Daarna kan de gorgonzola eraan worden toegevoegd. Roer tot de gorgonzola gesmolten is. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
  5. Meng de afgegoten Penne met de bladspinazie en gorgonzolasaus, verdeel over de borden en garneer met de gehakte walnoten.

Serveertips

Garneer je pasta met wat extra cherrytomaatjes voor extra groente!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
574 kcal
21,7 gram
 1,7 gram
 4,4 gram
 gram