Mediterraanse vis met bulgur-tomatensalade

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
 
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

2 stukjes koolvisfilets 
100 gram 
bulgur
8 
cherrytomaten
10 
zwarte en groene olijven
20 gram 
kappertjes
1/2 
rode ui
1/2 
rode chilipeper
1 el 
balsamicoazijn
5 gram verse 
basilicum
1 el 
olijfolie
Zout, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bereid de bulgur volgens de aanwijzing op de verpakking. Doe ondertussen ook de koolvis in oven voor 17 minuten.
  2. Pel en snijd de ui in dunne ringen. Snijd vervolgens de cherrytomaten door de helft.
  3. Was en droog de basilicum om dit vervolgens in grove stukken te snijden. Bewaar wat hele blaadjes voor het garneren.
  4. Meng de cherrytomaten, olijven, rode ui en kappertjes door de bulgur. Breng op smaak met balsamicoazijn, olijfolie, chilipeper en zout.
  5. Garneer de salade met bulgur en basilicumblaadjes, serveer de koolvis naast de salade. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven