Ingrediƫnten
2 stukjes koolvisfilets
100 gram
bulgur
8
cherrytomaten
10
zwarte en groene olijven
20 gram
kappertjes
1/2
rode ui
1/2
rode chilipeper
1 el
balsamicoazijn
5 gram verse
basilicum
1 el
olijfolie
Zout, naar smaak
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Bereid de bulgur volgens de aanwijzing op de verpakking. Doe ondertussen ook de koolvis in oven voor 17 minuten.
- Pel en snijd de ui in dunne ringen. Snijd vervolgens de cherrytomaten door de helft.
- Was en droog de basilicum om dit vervolgens in grove stukken te snijden. Bewaar wat hele blaadjes voor het garneren.
- Meng de cherrytomaten, olijven, rode ui en kappertjes door de bulgur. Breng op smaak met balsamicoazijn, olijfolie, chilipeper en zout.
- Garneer de salade met bulgur en basilicumblaadjes, serveer de koolvis naast de salade. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven