Werken bij

Welkom bij Iglo Nederland!

Op deze pagina lees je meer over ons kantoor en hoe het is om bij Iglo te werken. Voor aanvullende vragen kun je direct contact opnemen met ons HR team.

Are you non-Dutch speaking but also interested in Iglo as an employer? Feel free to reach out and we can tell you more about our company.

We zijn altijd op zoek naar talent. Wil je bij ons werken? Laat ons weten waarom we jou aan moeten nemen en wat je ideale baan is. We kunnen niet beloven dat er een passende vacature is, maar we hebben op deze manier wel je gegevens om in de toekomst contact met je op te nemen.

Je open sollicitatie kun je sturen naar [email protected]

Ons kantoor

Het kantoor van Iglo Nederland is gevestigd in Utrecht, op businesspark Papendorp. Samen met zo’n 25-30 collega’s zijn we hier dagelijks aan het werk.
Op dit moment werken we hybride, waarbij de meesten 2-3 dagen op kantoor zijn. De overige dagen zijn we vanuit huis aan het werk. Maar ook als je de hele week op kantoor wilt werken ben je welkom! Kies één van onze flex werkplekken en geniet in de pauze van een gezamenlijke lunch en een wandeling.

Inclusiviteit & diversiteit

Bij Iglo streven we naar zoveel mogelijk inclusiviteit en diversiteit. We vinden het belangrijk om een gemengd team te hebben waarin iedereen zich thuis voelt.
Voortdurend proberen wij ons hierin te ontwikkelen. Wist je bijvoorbeeld dat we jouw naam en foto onherkenbaar maken tijdens de CV selectie?

Solliciteren? Kom aan boord!

Zodra wij jouw sollicitatie ontvangen is het proces als volgt:
CV selectie → 1e gesprek → 2e gesprek → arbeidsvoorwaardelijk aanbod