Ingrediënten
2 stukjes koolvisfilets
50 gram
rucola slamelange
50 gram
mesclun sla
40 gram
granaatappelpitjes
30 gram
walnoten
2 el
extra vierge olijfolie
1 el
witte balsamicoazijn
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de koolvis in oven voor 17 minuten.
- Meng de rucolamelange, mesclun en olijfolie breng op smaak met peper en zout. Voeg daarna de witte balsamicoazijn toe en meng dit door elkaar.
- Hak de walnoten in grove stukken en verdeel de salade over de borden.
- Garneer de salade met de granaatappelpitjes en walnoten. Haal vervolgens de koolvis uit de oven of pan en serveer naast de salade.
Tip
Serveer met een zoete aardappelpuree of aardappeltjes uit de oven.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven