Visstick recepten

Nieuwsgierig wat je nog meer kunt met de heerlijke visstick van Iglo? Hier vind je inspiratie voor nieuwe originele visstick recepten. Proef een poke bowl recept, een taco recept of vissticks in een griekse wrap. Wat word jouw nieuwe favoriete visstick recept?

Iglo is de grootste Visstick producent van heel Nederland en maken al Vissticks sinds 1958. Je kunt dus wel zeggen dat Iglo de enige echte Visstick expert is! Maar wat maakt de Iglo visstick nu zo bijzonder? De succesformule van onze vissticks wordt goed bewaard door kapitein Iglo maar wel kunnen we een tipje van de sluier weggeven. Iglo vissticks bevatten 100% duurzaam wild gevangen visfilet en zijn lekker knapperig door het krokante goudgele jasje. Bovendien gaat de smaak van vissticks met veel gerechten samen en kun je dan ook talloze visstick recepten samenstellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze glutenvrije vissticks met een lichte salade? Of combineer ze met een broodje. Wanneer je veel eters over de vloer hebt is onze 30-pack visticks handig. Zo weet je zeker dat je genoeg hebt voor het hele gezin!

Lees meer

Vissticks voor kinderen

‘Eten wat de pot schaft’ is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral ouders met kinderen zullen dit kunnen beamen. Want hoe zorg je ervoor dat je kind goed mee eet en voldoende voedingsstoffen binnen krijgt? Met Iglo is het heel gemakkelijk om je kinderen op een leuke manier vis te leren eten! Doordat de vissticks zacht van smaak zijn en een knapperige buitenkant hebben, zijn ze bij veel kinderen favoriet. Vis eten is goed voor kinderen, onder andere, omdat vis een bron van eiwitten is. Zo zitten de Omega 3 vissticks bijvoorbeeld boordevol Omega 3-vetzuren en andere voedingsstoffen die bijdragen aan de groei van je kind. Weet je niet wat je moet maken voor een kinderfeestje? Kies dan voor vissticks, succes gegarandeerd!

Vissticks bereiden

Met alle nieuwe technieken van tegenwoordig kun je vissticks gemakkelijk bereiden op verschillende manieren. Gebruik bijvoorbeeld de airfryer voor extra knapperige vissticks en voeg een lekkere vis saus toe voor een extra feestelijk resultaat. Maak eens een salsa limoen saus en voeg de vissticks toe aan een wrap of doe wat vissticks op een broodje en voeg een pittige wasabi saus toe. Bovendien hoef je niet te lang te wachten op je vissticks en zijn ze snel klaar. Even bakken in de pan, frituren in de frituurpan of opwarmen in de oven of airfryer: binnen mum van tijd zijn je vissticks klaar!

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
6
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Aantal personen
3
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
5
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
5
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad