Ingrediënten
240g
volkoren (spelt)meel
500ml
volle melk
4
eieren
200g
kruiden roomkaas
1
komkommer
1 bos
radijsjes
1 el
plantaardige olie
Peper en zout, naar smaak
Bereiding
Pureer de Iglo bladspinazie met de melk tot een fijn geheel. Voeg geleidelijk de eieren, bloem, zout en peper toe en meng tot een fijn beslag.
- Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de diepvries Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai ze om na 10 minuten.
- Bestrijk de pan met 1 eetlepel olie en giet er een soeplepel beslag in en bak aan beide kanten in 3-6 minuten goudgroen.
Was de radijs en komkommer en snijd in dunne plakjes.
Besmeer de spinazie pannenkoeken met de kruidenroomkaas en vul ze met groenten.
Tip
Serveer het voor de kleintjes in een vorm van een schildpad!
Gebruik de crêpe als schild. Verspreid de radijs, komkommer en roomkaas in een patroon over de crêpes. Snijd de kop, poten en de staart van de schildpad van de vissticks.
Gebruik de crêpe als schild. Verspreid de radijs, komkommer en roomkaas in een patroon over de crêpes. Snijd de kop, poten en de staart van de schildpad van de vissticks.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout