Groene visstick pannenkoek

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Iedereen kent nu wel iglo vissticks met spinazie. Maar als pannenkoek van spinazie in combinatie met vissticks geserveerd in de vorm van een schildpad, wordt het gerecht een echte blikvanger op het bord!
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

150g 
240g 
volkoren (spelt)meel
500ml 
volle melk
4 
eieren
200g 
kruiden roomkaas
1 
komkommer
1 bos 
radijsjes
1 el 
plantaardige olie
Peper en zout, naar smaak 

Bereiding

  1. Pureer de Iglo bladspinazie met de melk tot een fijn geheel. Voeg geleidelijk de eieren, bloem, zout en peper toe en meng tot een fijn beslag.

  2. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de diepvries Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai ze om na 10 minuten.
  3. Bestrijk de pan met 1 eetlepel olie en giet er een soeplepel beslag in en bak aan beide kanten in 3-6 minuten goudgroen.
  4. Was de radijs en komkommer en snijd in dunne plakjes.
    Besmeer de spinazie pannenkoeken met de kruidenroomkaas en vul ze met groenten.

Tip

Serveer het voor de kleintjes in een vorm van een schildpad! 
Gebruik de crêpe als schild. Verspreid de radijs, komkommer en roomkaas in een patroon over de crêpes. Snijd de kop, poten en de staart van de schildpad van de vissticks.
 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven