´╗┐

Broodje iglo Visstick - Kapitein iglo

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
5
Moeilijkheidsgraad
Broodje iglo Visstick - Kapitein iglo

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
5
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

1 verpakking 
Iglo Vissticks 10st
wit brood (ca. 8-10 sneetjes)
200 gram 
ijsbergsla
5 el 
remouladesaus
1 
citroen
1 pakje 
dille
1 pakje 
vrolijke prikkers

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C, gas stand 5). Leg de diepvries Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai ze om na 10 minuten.

  2. Snijd ondertussen de korstjes van het brood af. Snijd het brood vervolgens in reepjes ter grootte van een Visstick. 

  3. Als de Iglo Vissticks klaar zijn, beleg je steeds een reepje brood met wat ijsbergsla, één Visstick en een beetje remouladesaus. Eindig weer met een reepje brood. Garneer het bord als laatste met dille en citroen. Om het nog iets feestelijker te maken, kun je vrolijke prikkers gebruiken. Eet smakelijk! 

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven