Ingrediënten
3
verse braadworsten (van elk 100 gram)
250 gram
tagliatelle
120 gram
kerstomaatjes
150 ml
groentebouillon
1
klont boter
80 gram
slagroom
25 gram
geraspte Parmezaan
1 potje
nootmuskaat
2 el
plantaardige olie
zout
peper
50 gram
gepelde sesamzaadjes
Bereiding
Doe de diepgevroren spinazie à la crème in een pan en laat afgedekt koken op een middelhoog vuur. Laat ca. 2 minuten koken, roer regelmatig.
- Kook ondertussen de tagliatelle in gezouten water. Gaar deze volgens de instructies op de verpakking.
- Was de tomaten, wrijf ze droog en halveer ze.
- Snij de worsten open en haal het gehakt er uit. Vervolgens vorm je er balletjes van en haal je ze door de sesamzaadjes. Verhit de olie in een pan en bak de balletjes daarin op een middelhoog vuur ca. 6 minuten bruin.
- Giet de groentebouillon en slagroom bij de spinazie, roer en laat ca. 2 minuten sudderen.
Verhit de boter in een kleine pan. Bak daarin de tomaten ca. 2 minuten.
Breng de spinaziesaus op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Strooi de geraspte kaas over de pasta met spinaziesaus, gehaktballetjes en tomaten en dien op.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven