Atlantische zalm, spinazie en gnocchi schotel

Ovengerecht met zalm en spinazie
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Ontdooi de zalmfilets wanneer nodig en verwarm de oven voor op 200 °C (hetelucht op 180 °C). Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken. Maak ook 150 ml groentebouillon aan met een stukje van het groentebouillonblokje volgens de aanwijzing op de verpakking.
  3. Meng de slagroom met de bouillon en breng het aan de kook. Voeg wat water toe en laat het geheel zachtjes sudderen. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Vet een ovenschaal in.
  5. Mix de spinazie, maïs en gnocchi in de schaal. Giet het room-bouillon mengsel eroverheen. Bedek dit geheel met de zalm en bestrooi daarna met kaas.
  6. Schuif de ovenschaal in de oven en bak het in ongeveer 15 minuten gaar. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 500gr
4 zalmfilets 
800 gram 
gnocchi
100 gram 
geraspte kaas
1 blokje 
groentebouillon
2 
eetlepels mais
100 ml ongeslagen 
slagroom
25 gram 
boter
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden