Ingrediënten
Bereiding
Ontdooi de garnalen gedurende ca. 1 uur in een zeef, spoel af met water, dep droog en doe in een kom. Voeg citroensap en -rasp met paprikapoeder, cayennepeper, zout en olijfolie toe aan de garnalen en marineer.
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een pan zonder olie op matig vuur goudbruin en laat ze op een bord afkoelen.
Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren. Voeg hier de knoflook en Basilicum aan toe. Giet in een hoge beker en pureer fijn met een staafmixer.
Leg de gemarineerde garnalen in een hete pan met olie en bak ze in 5-6 minuten goudbruin.
Giet de noedels af en doe ze terug in de pan en roer er de spinazie pesto door. Verhit opnieuw, breng op smaak met zout en peper.
Voeg de garnalen toe aan de pasta. Schik op borden, bestrooi met pijnboompitten en Parmezaan en serveer. Eet smakelijk!