Ingrediënten
4 stukjes zalmfilets
350 gram
tagliatelle
250 gram
kerstomaten
100 gram
peultjes
2
teentjes knoflook
6 el
witte wijn
2 el
grove mosterd
6 el
olijfolie
1 el
balsamico azijn
1 bosje
dille
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C (heteluchtoven 150 °C).
- Leg de bevroren zalmfilets in een ingevette ovenschaal en bestrooi deze met een snufje zout en peper.
- Klop de witte wijn en mosterd door elkaar en schenk dit over de zalm.
- Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie, schuif de vis in de oven en laat de vis in ongeveer 20 minuten nét gaar worden.
- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
- Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook gedurende ca. 2 minuten aan. Voeg de peultjes toe en roerbak ze ongeveer 4 minuten mee.
- Voeg de tomaatjes toe en bak ze ongeveer 1 minuut tot ze net zacht zijn. Meng het balsamico-azijn en 4 eetlepels olijfolie erdoor.
- Giet de pasta af en schep deze met de helft van de fijngesneden dille door het tomatenmengsel. Bestrooi met wat versgemalen peper.
- Schep de pasta op 4 borden, verdeel de zalm erover en bestrooi met de rest van de fijngesneden dille. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven