Tagliatelle met Atlantische zalm en dille uit Delicious

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 stukjes zalmfilets 
350 gram 
tagliatelle
250 gram 
kerstomaten
100 gram 
peultjes
2 
teentjes knoflook
6 el 
witte wijn
2 el 
grove mosterd
6 el 
olijfolie
1 el 
balsamico azijn
1 bosje 
dille
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C (heteluchtoven 150 °C).
  2. Leg de bevroren zalmfilets in een ingevette ovenschaal en bestrooi deze met een snufje zout en peper.
  3. Klop de witte wijn en mosterd door elkaar en schenk dit over de zalm.
  4. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie, schuif de vis in de oven en laat de vis in ongeveer 20 minuten nét gaar worden.
  5. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  6. Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook gedurende ca. 2 minuten aan. Voeg de peultjes toe en roerbak ze ongeveer 4 minuten mee.
  7. Voeg de tomaatjes toe en bak ze ongeveer 1 minuut tot ze net zacht zijn. Meng het balsamico-azijn en 4 eetlepels olijfolie erdoor.
  8. Giet de pasta af en schep deze met de helft van de fijngesneden dille door het tomatenmengsel. Bestrooi met wat versgemalen peper.
  9. Schep de pasta op 4 borden, verdeel de zalm erover en bestrooi met de rest van de fijngesneden dille. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven