Ingrediënten
2 stuks zalmfilets
1
sjalot
1
teentje knoflook
2 el
korrelige mosterd
100 ml
droge witte wijn
150 gram
kookroom
125 ml
bouillon
1 el
boter
2 el
plantaardige olie
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Bak de zalmfilets in een pan met wat hete olie goudbruin. Kruid de zalm naar smaak met een snufje peper en zout.
- Snijd de sjalot in fijne blokjes en bak deze samen met fijngesneden knoflook in een pan met wat boter glazig. Blus dit af met wat witte wijn en laat de vloeistof verdampen.
- Giet de bouillon hier overheen en roer vervolgens ook de kookroom door het mengsel.
- Voeg de spinazie à la crème en mosterd toe en breng dit aan de kook. Serveer de zalm op de borden en giet de saus hier overheen. Eet smakelijk!
Tip
Een lekker bijgerecht bij de zalm is een mix van witte rijst met bouillon en wat citroensap.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven