Lasagne met geitenkaas en spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
3
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
3
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

150 gram lasagnebladen 
 
200 gram geitenkas  
 
150 ml melk 
 
20 gram geraspte kaas 
 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 C°.

  2. Doe de diepgevroren spinazie samen met de melk in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken. Breng eventueel op smaak met zout en peper. 
  3. Vet een ovenschaal in en begin met een laagje spinazie, leg hier vervolgens een lasagneblad op en verkruimel de geitenkaas hier overheen. Herhaal dit vier keer.  Eindig met de spinazie
  4. Bestrooi met het eindresultaat met de geraspte kaas en bak ongeveer 30 minuten in de oven op 200 ° C.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
416
25 gram
16 gram
6 gram