Ingrediënten
1 verpakking
300 gram
risotto rijst
2
uien
1,5 liter
groentebouillon
200 gram
geraspte Parmezaanse kaas
1 el
olijfolie
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
Snipper de uien en bak deze met wat olijfolie in een pan tot ze glazig zien. Voeg ook de risotto rijst en diepgevroren
bladspinazie hier aan toe.Voeg onder regelmatig roeren de groentebouillon in delen aan de pan toe. Blijf roeren tijdens het koken zodat de risotto niet aan kan branden. De kooktijd bedraagt ca. 18 minuten (afhankelijk van het type risotto rijst).
- Als de risotto al dente is kan ¾ van de geraspte Parmezaanse kaas toegevoegd worden. Roer de kaas goed door de risotto en voeg ook een snufje peper en zout toe. Serveer de risotto op diepe borden en bestrooi deze met de overgebleven Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Tip
Voeg voor een niet-vegetarische versie kort voor het einde van de kooktijd wat iglo Scampi's en vers geperste knoflook aan de risotto toe.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven