
30 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Doe wat olijfolie in een pan en fruit de stukjes ui en knoflook tot ze glazig zien. Voeg de spinazie en bereid in de pan volgens de verpakking. Breng op smaak met een flinke snuf zout en peper.
- Beleg de bodem van de ovenschaal met de helft van de aardappelschijfjes, de helft van de spinazie, de helft van de doperwten en vervolgens de helft van de kaas. Herhaal deze stap nog een keer.
- Kluts met een garde het ei, de kookroom, de mosterd en alle kruiden los in een kommetje. Giet dit mengsel over de ovenschaal.
- Plaats de ovenschaal in het midden van de oven. Haal na 15 minuten de ovenschaal even uit de oven, verdeel de diepgevroren vissticks over de ovenschaal en plaats de ovenschaal terug in de oven voor 15 minuten. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 750gr
1
ui
2
tenen knoflook
250 g
doperwten
100 g
geraspte kaas
600 g
voorgekookte aardappelschijfjes
1
ei
250 ml
kookzuivel
3 el
fijne mosterd
2 tl
knoflookpoeder
1 tl
uienpoeder
2 tl
bieslook
Olijfolie
Zout en peper, naar smaak