Broodje iglo Visstick - Avocado & dille

Broodje Iglo visstick avocado dille
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
1
Portie

Bereiding

  1. Verwarm uw oven voor op 220 °C (hete lucht 200 °C, gas stand 5). Leg de diepvries Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. Draai om na 10 minuten. Bak het ciabatta broodje mee in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  2. Knijp de citroen uit en rasp deze, meng dit vervolgens met de yoghurt en fijngesneden bieslook.
  3. Snijd het ciabatta broodje doormidden en beleg deze met de yoghurtsaus, reepjes avocado, dille, ijsbergsla en vissticks. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

4 vissticks 
60 gram 
avocado
5 gram 
dille
1 
ciabatta broodje
5 gram 
verse bieslook
1 
citroen
20 gram 
ijsbergsla
20 gram 
yoghurt

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden