5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
1
Portie
Bereiding
Verwarm uw oven voor op 220 °C (hete lucht 200 °C, gas stand 5). Leg de diepvries Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. Draai om na 10 minuten. Bak het ciabatta broodje mee in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Knijp de citroen uit en rasp deze, meng dit vervolgens met de yoghurt en fijngesneden bieslook.
- Snijd het ciabatta broodje doormidden en beleg deze met de yoghurtsaus, reepjes avocado, dille, ijsbergsla en vissticks. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
4 vissticks
60 gram
avocado
5 gram
dille
1
ciabatta broodje
5 gram
verse bieslook
1
citroen
20 gram
ijsbergsla
20 gram
yoghurt